Sökmotoroptimering Borås

Sökmotoroptimering i Borås handlar om att toppa sökresultaten för sökningar i Google som har med Borås att göra. Detta skiljer sig på flera sätt från traditionell sökmotoroptimering:

  • Man tävlar mot lokala konkurrenter. Har man en SEO-byrå i Borås så är det i första hand andra SEO-byråer i Borås man tävlar mot. Självklart kan sökningar från grannkommunerna som Mark, Svenljunga, Bollebygd och Tranemo också vara relevanta på grund av att Borås kan ses som närmaste större ort.
    .
  • Konkurrensen är ofta inte så hård. Det innebär att man med mindre insatser kan nå bra resultat.
    .
  • Andra faktorer är viktigast. I allmän SEO handlar det nästan uteslutande om bästa tänkbara innehåll, länkarbete och tekniskt arbete. I lokal SEO gäller det att finnas med på Google My Business, att få lokala recensioner och att använda strukturerad data. Läs mer om vad Google själva skriver om detta.

Om ni vill ha hjälp med SEO går det självklart bra att kontakta oss.

 

Det här inlägget postades i Allmänt om SEO. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.