Om SEO

SEO i ”Kundvisaren SEO” står för Search Engine Optimisation eller på svenska: sökmotoroptimering. Det innebär kort och gott att vi ser till så att ni hamnar överst i sökresultaten på Google för de sökord som är viktigast för er. Vi arbetar för långsiktiga och bestående resultat och ni som kund har alltid full insyn i allt vi gör.

Sökmotoroptimering är en stor bransch där mycket står på spel. Många lockas av budskap som garanti om att hamna på förstasidan eller att bara betala när man väl hamnar på förstasidan. Det gäller i detta sammanhang att se upp. Självklart är det eftersträvansvärt att hamna högt upp i ett sökresultat, men vad hjälper det om t.ex. väldigt få eller ingen gör sådana sökningar? Då syns ni bra men det leder inte till fler kunder eller fler affärer.

 Vi ser SEO på ett annat sätt. Med hjälp av SEO-analysen och efterföljande arbete och/eller sökordsdomäner ser vi till att alltid göra det bästa för kund. Vårt mål är att ni skall få fler och relevanta besökare. Kontakta oss idag för en diskussion om hur vi kan hjälpa just er!

Kommentarer inaktiverade för Om SEO

Kommentarer inaktiverade.